20-01-07

HET was super

Ik heb de week-en de storm- overleefd! Het was super... Veel deugnieten, maar wel guitige gasten! we heben gewerkt rond"iedereen is anders" en zo hebben we al onze zelfportretten uitgeknipt en bij elkaar gekleefd zodat we een zelfgemaakte klasfoto(tekening) hadden! braille 2 +cijferseen heel tof effect. de laatste dag hebben we van ons zelf een totaal andere persoon gemaakt, een meisje werd een jonge, een blonde werd ros met krolletjes , sproeten, grote tanden of oren, een brilletje, een gekke hoed, een duivel, een chineesje ...enzoverder! ze waren zeer creatief en origineel! zeker de moeite! woensdag hebben we een mevrouw uit peru langs gekregen die de kleuters kinderdansjes van ginder aanleerde, zo leerden we de mayonaise dans of de apendans. ze liet ons typische spulletjes en instrumenten van haar land zien, ze vertelde dat ze wel 18u in het vliegtuig moet zitten om naar Belgie te komen! dat is echt wel de moeite, niet waar?!

Ook hebben we onze naam in gebarentaal gekleefd en in braille nageprikt. Dat was een beetje moeilijk... Al bij al: "Het was een superweek! "

Zo heb ik de directie ook eens face to face kunnen groeten...

Dat was meer dan een aangenaam gesprek!

volgende week sta ik een dagje in het tweede leerjaar. Dat is ook nieuw voor me, dus zal ik vooraf eens een bezoekje brengen !

groetjegebarens,

De commentaren zijn gesloten.