12-11-07

CIRCUS clownerie

                                         

                                    Pipo juf els in de lach 

Een mini filmpje van onze clowntje alleen... de film zelf is wel een beetje langer, dus te lang om op internet te zetten. De film in't lang en breed hebben onze sloebers al tijdens hun videomomentje gekregen. De trapeze kreeg toen ook veel enthousiasme! De pipo's die bereid waren om op hun zitvlak te vallen voor de show, waren Dieter, Marrit en Senne. Toch knap van hen, zo zonder te oefenen, niet? Lachend

Bedankt nog eens aan alle ouders die dit spectakel tot een goed eind hielpen! De spontane hulp zal ik zeker niet vergeten! Knipoog Thankx!

16:29 Gepost door Juf Els in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: circus claowns pipo kleuter school |  Facebook |

Commentaren

circus picolino vond het heel tof om mee te mogen helpen aan het voorbereidend werk voor het circus
het was een hele toffe ervaring
vele groetjes de mama van gaelle

Gepost door: JESSICA | 13-11-07

circusartiesten Dit is echt superleuk om te zien hoe onze kleine spuiten zich amuseren. zowel geschminkt als ongeschminkt kunnen ze de clown uithangen. En ze genieten er echt van.

We kijken al uit naar de dvd
Groetjes
Heidi

Gepost door: Heidi De Boel | 14-11-07

pipo's jaja de pipo uithangen, daar zijn ze goed in. HEb gemerkt dat ik na de vakantie een klein beetje kordater moest optreden zo nu en dan.'tZijn dan ook zware maandjes geweest ! Ik voel ze groeien! De kleinsten beginnen nu oko hun draai te vinden en stukken zelfstandiger te zijn. De ene durft al meer te spreken, de andere gaat nu plots toch het belletje laten horen 's morgens, en nog 2 anderen zijn trots omdat ze tijdens één drankbeurt hun brikje drank opkregen! ER is momenteel een beetje nieuw speelgoed bijgekomen, van de juf zelf, en de rubberen puzzels hebben enorm veel succes! Ook de andere nieuwe puzzels werden blij onthaald!
ER gata nog een drukke periode komen. De Sint zal 4 dec. onze school bezoeken. Daar kijken we naar uit. Nu zijn er even geen jarigen meer dit jaar. De eerste zal pas op driekoningen jarig zijn;) We gaan ons dus nu even concentreren op speelgoed, Sint, Kerst en Nieuwjaar!
Tot snel!

Gepost door: juf els | 14-11-07

Supertof Dag Juf Els,

Alhoewel ik zelf geen kleutertjes meer heb had ik er enorm veel plezier in naar jouw kleutertjes te kijken. Chapeau zeg. Een mooie herinnering voor later. Had ikzelf indertijd maar zo'n kleuterjuf!

Groetjes,
Christel
de mama van Arne en Dries Goethals

Gepost door: Christel | 18-11-07

De commentaren zijn gesloten.