19-11-07

TONEEL van "DEMAAN" Kijk Wat Ik Kan

Vandaag zijn de ploppers en de derde kleuterklas naar het toneel geweest. Toneel , zeg eerder "een indrukkenspel".

Twee mensen die met poppen , camera, licht en donker veel kkonden uiten , veel contrasten: licht donker/groot klein/... kwamen aan bod en een uitdagend spel van kijk eens wa tik kan.  Maar het ging soms wat snel, was som iets te lang donker en te langdradig na een tijdje. E r zaten mooie stukjes in, maar of de kindjes het echt begrepen hebbne, dat weet ik niet. Maar ze zullen er wel het hunne uitgenomen hebben.

Na een tijdje kreeg de juf het wel wat warm met al die bange kleuters dicht bij zichKnipoog  Misschien waren ze nou toch net iets te klein om alleen maar naar indrukken te moetne kijken in zo'n donkere omgeving. Moest er iets meer gesproken worden, denk ik, hadden de kleuters meer begrepen dat het om uitdagen ging; kun jij ook wat ik kan?

MAar alle, het was een leuk uitstapje en verandering van spijs.

'tzijn alleszinds mooie beelden geweest, voor wat indrukken: klik je best op de foto: klein

 

of klik op de link:

http://community.webshots.com/user/papaverke100

 

Veel plezier , Juf Els

Commentaren

Toneel Senne vertelde dat ze samen met de kindjes van juf Katrien naar de hoge pad geweest zijn. Bij het zien van de foto's vertelde hij dat hij bang geweest was en dat hij weende. Blijkbaar is zo'n grote, donkere zaal toch beangstigend voor sommigen (waaronder mijn klein sprotteke). Maar zo worden ze groot natuurlijk.

Groetjes,
Heidi

Gepost door: Heidi De Boel | 20-11-07

bieboebang Hehe, mama, heidi
uw klein sprotteke wist al vooraf dat hij bang ging zijn en heeft heel de tijd naast me gezeten hoor. gehuild heeft hij niet gedaan, maar wilde misschien zijn verhaal een beetje sterker maken bij jou ;c) haha... Zo'n donkere zaal heeft zeker en vast indruk, ja... en ik vond eerlijk gezegd dat de acteurs daar beter vooraf een beetje hadden moeten op in spelen voor ze begonnen te spelen... Maar ja, ieder heeft zo zijn manier van werken, zeker? en ja hoor, zo worden ze zeker groot ! ;c)

Gepost door: Juf Els | 21-11-07

Foutje Beste,

er is een foutje getypt bij ' Help luizen '
namelijk ' kjken '

Gepost door: Axel | 26-02-08

De commentaren zijn gesloten.