02-12-07

SPORTDAG

De sportdag was reuze fijn! Ik zou goed kunnen geloven dat de kindjes thuis als een blok in slaap zijn gevallen wanneer ze thuis even tot rust kwamen.

's Morgens werden we onthaald door een panda die niet goed wist hoe je moest voetballen. NAdien werden we in groepjes verdeeld. Met 8 kindjes bij een sportanimator schuifden we door verschillende oefeningen: klimmen klauteren, kruipen, bouwen, rollen, balanceren, rijden, springen... en nog veel meer. In de voormiddag hadden we even tijd voor een koek en een drank en in de namiddag ook even. Tijdens de middag zaten we gezellig te tafelen bij onze picknick. Er zijn al flink veel kleuters die al heel wat opkrijgen!

HEt was een geslaagde dag! Voor foto's: klik je best op onderstaande link, dan kom je bij webshots terecht. Veel plezier! Laat uw kind er de uitleg maar bij geven! Groetjes Juf Els.

http://community.webshots.com/user/Papaverke100

Commentaren

Leuke foto's!! Tof om te zien hoe de kindjes zich daar hebben geamuseerd! Aan commentaar bij de fotot's alvast geen gebrek. Jade raakte maar niet uitgepraat!! Dat was vrijdag inderdaad even anders. Viel als een blok in slaap!!

Gepost door: Coppens Sofie | 02-12-07

SLAPEN !!!! DAT HAD JE GEDACHT Ook al was het een superaktieve sportdag en hadden we verwacht dat het 's avonds heeeeeeeeeel vlug stil zou zijn dan had Senne daar duidelijk een ander idee over. Het leek wel of zijn batterijtjes daar in de sporthal helemaal waren opgeladen (zo'n echt duracelkonijntje). pas rond 10 uur vrijdagavond waren zijn batterijtjes leeg en viel hij in slaap. Maar als je ziet op de foto's hoe die kids zich amuseren, neem je er zo'n duracelleke maar wat graag bij.

Groetjes,
Heidi

Gepost door: Heidi De Boel | 02-12-07

De commentaren zijn gesloten.