16-12-07

R.I.P. Cartouche

Juf Els haar katertje is aangereden  Huilen

Na twee lange nachten + dagen niet thuisgekomen! Hoopten we nog dat ie ergens vast zat en toch nog bij ons zou terugkeren... maar jammer genoeg heeft hij een bots met een autowiel gehad  Kus

CARTOUCHE WE ZULLEN HEM ONGELOOFLIJK MISSEN!!

 Een beetje slecht nieuws dus...

Onze buren hebben onze flyer gezien , en ons katje blijkt zaterdag aangereden geweest te zijn. Gelukkig dat iemand zo vriendelijk is geweest hem een beetje van de straat weg te leggen. We hebben hem juist begraven. Hij zal altijd in ons hart vertoeven, hij was een crème de la crème schatje...   Slaapwel Cartouche, we zien je graag xxx

05-12-07

Hoor wie klopt daar kinderen?

 zw piet en zijn trompetom de foto's apart te kunnen bekijken: klik op zwarte pietfoto...

 

 

 

en voor het filmpje... hier: sint

22:54 Gepost door Juf Els in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kleuters film sint school |  Facebook |

02-12-07

SPORTDAG

De sportdag was reuze fijn! Ik zou goed kunnen geloven dat de kindjes thuis als een blok in slaap zijn gevallen wanneer ze thuis even tot rust kwamen.

's Morgens werden we onthaald door een panda die niet goed wist hoe je moest voetballen. NAdien werden we in groepjes verdeeld. Met 8 kindjes bij een sportanimator schuifden we door verschillende oefeningen: klimmen klauteren, kruipen, bouwen, rollen, balanceren, rijden, springen... en nog veel meer. In de voormiddag hadden we even tijd voor een koek en een drank en in de namiddag ook even. Tijdens de middag zaten we gezellig te tafelen bij onze picknick. Er zijn al flink veel kleuters die al heel wat opkrijgen!

HEt was een geslaagde dag! Voor foto's: klik je best op onderstaande link, dan kom je bij webshots terecht. Veel plezier! Laat uw kind er de uitleg maar bij geven! Groetjes Juf Els.

http://community.webshots.com/user/Papaverke100