09-01-08

LICHT - DONKER

We zijn goed gestart! Onmiddellijk een jarige en nu zullen we om de week wat jarigen mogen vieren. Dieter en Julie zijn de eerst volgende.

We zijn begonnen met het thema LICHT-DONKER... nu nog algemeen, volgende week rond het boek:"BOE!" natuurlijk komt "bang zijn" er dan voor iets tussen. Zo gaan we met de school een beetje op weg naar "lichtmis" Eind januari zullen enkele juffen dan een klein toneeltje in de kerk brengen van het boek.

De twee volgende weken zullen dan besteed worden aan Carnaval: want geloof het of niet, Dan is de carnavalvakantie er al! Dit jaar valt het zeer vroeg dus! Carnaval valt ook samen met de dikketruiendag. Mar wij zullen dan vooral in de stoet paraderen, waarschijnlijk! Later meer hierover!

Moesten er mensen zijn die een leuk boekje rond licht donker hebben, zaklampen, sfeervolle nachtlampjes, ... lichtgevende sterretjes... of noem maar op... mag je die gerust eens mee geven (wel genaamtekend aub Knipoog)

Ik probeer zo snel mogelijk de film van 't kerstfilmpje nog te verwerken ... want nu sta ik wel een beetje achter geloof ik! Aiaiai!

De vakantie zal me deugd hebben gedaan! Hopelijk voor jullie ook!

In ieder geval: DE BESTE WENSEN ALLEMAAL!!

De commentaren zijn gesloten.