28-01-08

LICHTMIS: LICHT- DONKER

HET was een reuze succes, mededankzij alle enthousiaste ouders die zich spontaan inschreven en zulke lekkere dessertenbuffet wilde maken! Ook dank aan Nonkel Janel die dit prachtige huisje heeft willen knutselen! DE MAX! Dank aan juf Katie die hier zoveel tijd en enrgie heeft ingestoken! Dank aan Juf Petra Crul dat ze even die zware rol wilde op zich nemen en haar zoontje wilde helpen klaarstomen om mee te spelen in onze act! Aan heel het team dat de tafels, de stoelen, de afwas de opkuis ... alles mee wilde organiseren , tot de donkere labirint ! De kinderen hebben er een fijne dag aan beleefd en zullen dit misschien zelfs meedragen in hun fijne herinneringen aan toen! LEUK! Hier wat fotootjes van in de kerk...Sommige zijn wat donker uitgevallen, maar de sfeer komt er wel uit! Dank aan mijn fotograaf ook Kus haha

Super vond ik het! Ik heb in geen jaren zoveel betrokkenheid meer gevoeld voor een uitgebeeld verhaal!!! Proficiat voo ral die flinke kindjes ook!

Voor de foto's, klik je best op deze link:

http://community.webshots.com/user/Papaverke100 

Commentaren

Graag gedaan, Elsje!!!
konijn vond het fijn!!!

Gepost door: Petra Crul | 28-01-08

Juf Els,
Het lukt me niet om naar de foto's te kijken van lichtmis.
Ligt de fout bij mij???

Gepost door: Petra Crul | 28-01-08

Lichtmis Kinderen keken ook echt uit naar de ontknoping van Klaasje en zijn knuffels. Senne kon er in ieder geval niet over zwijgen. Alle dagen kwam Klaasje wel ter sprake en dat we zeker niet mochten vergeten om zondag naar de kerk te gaan om Klaasjes huisje te zien. Leuk om te zien dat kinderen zich nog enthousiast kunnen inleven in een verhaal (en niet enkel door TV of comuter). Groot succes is vooral te danken aan de gigantische inzet van de kleuterjuffen die zich tijd noch moeite gespaard hebben om het voor de kindjes zo'n mooi spectakel te maken.

Dat verdient een grote pluim en hopelijk volgend jaar terug !!!!!!

Groetjes,
Heidi

Gepost door: Heidi | 29-01-08

foto's neen bij mij lukt het ok niet meer konijn, ik ga moeten uitzoeken hoe dat komt... hier zijn wat veranderingen geweest aan mijn pc... dus misschien daar iets... maar't zou niet mogen, zowizo komen de foto's ook op de site van de school hoor! Komt wel goed!

Bedankt mama Heidi! jep de kleuters hebben zich zeer goed kunnen inleven, dat maakt zo'n project zo spectaculair! Volgend jaar zal het waarschijnlijk een ander middeltje zijn, maar wel via een project opnieuw! Dat maakt het veel intenser , knusser en megagigantischer! haha
Gek genoeg, de juffen zijn nu zelfs nog aan't nagenieten! haha
en komt de tekst steeds terug naar boven zoals:
IS DONKER GEVAARLIJK? Oei konijn hangt nog in de lucht en neen, ik ben bang van gaatjes!haha de max!

Gepost door: Elsje | 29-01-08

De commentaren zijn gesloten.