28-01-08

LICHTMIS: LICHT- DONKER

HET was een reuze succes, mededankzij alle enthousiaste ouders die zich spontaan inschreven en zulke lekkere dessertenbuffet wilde maken! Ook dank aan Nonkel Janel die dit prachtige huisje heeft willen knutselen! DE MAX! Dank aan juf Katie die hier zoveel tijd en enrgie heeft ingestoken! Dank aan Juf Petra Crul dat ze even die zware rol wilde op zich nemen en haar zoontje wilde helpen klaarstomen om mee te spelen in onze act! Aan heel het team dat de tafels, de stoelen, de afwas de opkuis ... alles mee wilde organiseren , tot de donkere labirint ! De kinderen hebben er een fijne dag aan beleefd en zullen dit misschien zelfs meedragen in hun fijne herinneringen aan toen! LEUK! Hier wat fotootjes van in de kerk...Sommige zijn wat donker uitgevallen, maar de sfeer komt er wel uit! Dank aan mijn fotograaf ook Kus haha

Super vond ik het! Ik heb in geen jaren zoveel betrokkenheid meer gevoeld voor een uitgebeeld verhaal!!! Proficiat voo ral die flinke kindjes ook!

Voor de foto's, klik je best op deze link:

http://community.webshots.com/user/Papaverke100 

24-01-08

Kerstfoto's

denneboom.klein klik op de foto om naar de webshotspagina te gaan en daar de foto-albums te kiezen naar keuze!

Veel plezier, Juf Els.

20:47 Gepost door Juf Els in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: kerst 2007 |  Facebook |

15-01-08

KERST in de klas

't Laatste filmpje van 2007.... lekker gezellig Kerst voorbereiden, met veel lichtjes, vandaar soms de donkere beelden... De foto's komen nog op webshots later hieronder...

wat laatkomers

Nog wat filmpjes ontdekt op mijn computer waar ik nog niets mee gedaan heb! oei oei! Dit is er nog eentje van sherborn bij juf Ruth op 18 nov 07!!

en nog een sherborn filmpje van bij juf Ruth met de Ploppers...

09-01-08

LICHT - DONKER

We zijn goed gestart! Onmiddellijk een jarige en nu zullen we om de week wat jarigen mogen vieren. Dieter en Julie zijn de eerst volgende.

We zijn begonnen met het thema LICHT-DONKER... nu nog algemeen, volgende week rond het boek:"BOE!" natuurlijk komt "bang zijn" er dan voor iets tussen. Zo gaan we met de school een beetje op weg naar "lichtmis" Eind januari zullen enkele juffen dan een klein toneeltje in de kerk brengen van het boek.

De twee volgende weken zullen dan besteed worden aan Carnaval: want geloof het of niet, Dan is de carnavalvakantie er al! Dit jaar valt het zeer vroeg dus! Carnaval valt ook samen met de dikketruiendag. Mar wij zullen dan vooral in de stoet paraderen, waarschijnlijk! Later meer hierover!

Moesten er mensen zijn die een leuk boekje rond licht donker hebben, zaklampen, sfeervolle nachtlampjes, ... lichtgevende sterretjes... of noem maar op... mag je die gerust eens mee geven (wel genaamtekend aub Knipoog)

Ik probeer zo snel mogelijk de film van 't kerstfilmpje nog te verwerken ... want nu sta ik wel een beetje achter geloof ik! Aiaiai!

De vakantie zal me deugd hebben gedaan! Hopelijk voor jullie ook!

In ieder geval: DE BESTE WENSEN ALLEMAAL!!

06-01-08

Juf heeft een nieuw Kitten

Hallo sloebers! Hebben jullie een leuke vakantie gehad! Goed gspeeld, geravot en geslapen? Goed gefeest!? Hopelijk , want morgen zien we elkaar weer en ik ben benieuwd naar al die verhalen van jullie!

Ik ben juist terug van mijn reisje naar Barcelona, wat zeer leuk was! En ik heb een nieuw katje gevonden om te vertroetelen , hier thuis. Zijn naam is Eliot. We zijn hem in het asiel van Waarschoot mogen gaan afhalen. 3 maandjes oud is hij en eveneens zwart wit. In het begin was hij nog wat bang, maar ondertussen voelt hij zich al goed thuis. Hij ronkt enorm. Hij is wel enorm snel. Korte pootjes en een kort dik staartje zullen hem daar bij helpen, denk ik! Hier een fotootje van onze nieuwe schat:  Lief he!

                              03.06jan08

 

 

 

Is hij niet schattig?! haha   Lieve groetjes van Juf Els.  Ohja, niet te vergeten: "Gelukkig verjaardag, Marrit!"

15:36 Gepost door Juf Els in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: kitten, poesje vakantie, reis, verjaardag |  Facebook |